fredag 17 oktober 2008

En till

Så har psykiatrin i Linköping skickat ytterligare en självdestruktiv tjej till rättspsyk i Sundsvall. Suck. Det värsta är att dom inte vet vad dom skickar patienterna till. Dom tror att det är speciella avdelningar för självskadare och att man får specialiserad behandling men så är det ju inte. Man sitter tillsammans med kvinnomisshandlare och personer dömda för narkotikabrott och annat och i alla fall min behandling uppgick till 45 minuter psykolog i veckan. Jag talade om detta för läkaren jag var till igår och han blev förvånad över att det var så, det trodde han inte. Det kanske vore på sin plats med lite insidesinformation till dom ansvariga, men tyvärr tror jag inte att det hjälper. Jag kan bara hoppas att det går bra för henne och att det blir så bra som möjligt.

2 kommentarer:

Helena sa...

Ja, vad ska man säga?
Jag önskar verkligen att det fanns något annat alternativ och jag ska faktiskt sätta mig och skriva både till Uppdrag granskning och Kalla fakta, allt för att få till en förändring.
Jag har länkat till din blogg från min idag, jag har även citerat dig. Jag hoppas att det är okej, om inte så får du säga till så ändrar jag!
Styrkekramar <3

Cruiser777 sa...

Hej Carin...Hör gärna av dig, mail adress tidochrum@hotmail.com
från hom som tycker du ska gå en alpha kurs/vh